mandag den 25. februar 2013

Sporty

Jeg har været sporty denne weekend. Jeg var på et hold lørdag så jeg faktisk næsten ikke kunne gå søndag. Det er jo sådan set en meget god undskyldning for ikke at deltage på de to hold jeg havde tilmeldt mig søndag (og jeg havde rigelig tid til at melde fra), men jeg tog tøj på og pakkede hvad jeg skulle bruge.

Jeg kom lidt sent ud af døren - hvilket også kunne være en undskyldning for at droppe træningen (og helt ærligt havde jeg også en længere indre dialog omkring fordelene ved at blive hjemme og restituere og læse resten af A Storm of Swords færdig og drikke lakridslatter frem for at tage til træning), men afsted kom jeg med et meget stort indre YAY over at have overvundet alle undskyldninger!

De to timer søndag gik fint (faktisk var den første time lidt kedelig, men jeg fik da svedt) og jeg havde det virkelig godt med mig selv over, at jeg havde gjort det.

Mht det tredje nytårsforsæt om at starte virksomhed, så talte jeg i lørdags med en fra ITU som sagde, at de har samarbejde mellem studerende og erhvervsliv. Jeg har fundet en kontakt på nettet som jeg har tænkt mig at tage fat i og høre, hvordan de der samarbejder normalt foregår

Ingen kommentarer:

Send en kommentar