tirsdag den 5. februar 2013

Tidlig blødning

Jeg har lige sat endnu en stikpille op og så var der lidt blod på indføringshylsteret. I dag er 24. dagen af min cyklus, og jeg har normalt en cyklus der varer 26 dage - men i forbindelse med inseminationsbehandling har jeg fået menstruation tidligere end på 26. dagen. Det er i dag 4 dage siden jeg fik sat blastocytten op, så jeg synes faktisk det er lidt tidligt at få menstruation. På den anden side føles det i lænden som om det er menstruation.

Der er ikke tydelig blødning i mit trusseindlæg men det føles som om mens er nært forestående, så jeg går og klemmer benene sammen.

Jeg ved naturligvis godt, at man godt kan bløde lidt selvom man er gravid, men jeg har det sådan at if it walks like a duck, if it talks as a duck...Der kan selvfølgelig være mange årsager til lidt blødning, men den mest åbentlyse og naturlige ville jo være mens.

Øv!

Da det viste sig, at mine æg kunne befrugtes og faktisk holde sig levende helt til 5. dagen blev jeg afsindig lettet. Det var min store frygt, at æggene aldrig ville kunne befrugtes og dele sig.

Nu har jeg får en ny bekymring (og jeg har svært - selvom jeg intellektuelt godt er klar over, at sådan er det ikke nødvendigvist - ved ikke at konkludere, at hvis det er sådan her denne gang, så vil det også være sådan i al evighed) og det er, at jeg ikke kan holde fast på de befrugtede æg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar