tirsdag den 12. februar 2013

Spis dig gravid - snydt!

Jeg har en idé om, at hvis jeg vejede 56 kg og havde et BMI på 21 så ville jeg være mere fertil. Så planen er frem til næste behandlingsstart at dyrke en del motion, holde mig fra hurtige kulhydrater, mættet fedt, forarbejdede fødevarer (det gør jeg det nu ikke så meget i overhovedet), alkohol osv.

I starten af april skulle jeg gerne være en lean, mean pregnancy machine!

Jeg har for længe siden købt bogen "Spis dig gravid" men jeg blev træt af den, fordi jeg syntes, den talte ned til læserne (nej, jeg mener ikke det er nødvendigt at bruge flere sider på at forklare BMI og på at forklare, at der er forskel på at veje 80 kg når man er 1,75 m høj og når man er 1,55 m høj)

Jeg har taget den frem igen - kun for at blive nøjagtigt lige så irriteret som første gang jeg prøvede at læse den.

Men jeg føler mig faktisk også snydt. Jeg føler, at forfatterne har ville sælge mig et produkt under falske forudsætninger. Udenpå og i forordet kan denne bog tilsyneladende bruges af alle der gerne vil være gravide, men når man læser mere ind i den - og når man læser om de cases der er i bogen - så henvender den sig altså primært til folk der har PCO og case-folkene har PCO.

Det er jo bare superduper for folk der har PCO med sådan en bog. Men hvad så med os andre idioter der netop ikke har PCO og har betalt for bogen? Ja, det er så bare ærgerligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar