mandag den 18. februar 2013

Lever- og livmodercleansing

Var det noget med en Fertility Cleanse? For knap 100 USD kan du få Fertility Cleanse harbal sættet. Men fordi det er dig, får du det for kun 99 USD. Er du ikke heldig?

Det synes som om at man - ved at bevæge sig ind i fertilitetens forunderlige verden - og så bevæger sig ind i en verden af håb, humbug og ammestuehistorier. I forbindelse med, at jeg fik at vide, at vores blodprøve denne gang var helt og aldeles negativ, spurgte jeg, om der var noget vi kunne gøre for at forberede os til næste gang. Nej, var svaret. Vi skulle bare slappe af fra det her, og leve rimelig sundt som vi gør i forvejen.

Men fordi de her her i dén grad bare er ude af ens magt, forsøger man jo alligevel om man ikke kan ændre lidt ved oddsene. Og historier er der nok af. Fordi - som de sagde i Private Practice i mandags (man lærer jo alliegevel noget af at se sådan nogle lægeserier) - fertility is a numbers game.

For rigtig mange lykkes det at blive gravide, fordi de bliver ved. Det kan da godt være, at det hang sammen med, at de stoppede med at indtage mejeriprodukter eller startede med at spise royal jelly eller begyndte kun at spise økologisk eller noget helt fjerde. Men det kan også godt være, at det bare var fordi de blev ved og så kom det rigtige æg og den rigtige sædcelle lige i det øjeblik.

Det her med lever og livmoder cleansing lyder da megte palusibelt og fornuftigt, men det er jo ikke til at sige, om det har nogen som helst betydning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar