onsdag den 20. februar 2013

Forhastede konklusioner?

I forgårs efter en skoddag på arbejdet blev jeg hjemsøgt af en følelse jeg ikke har haft før. Hej frygt for, at vi aldrig bliver gravide uanset hvad fanden vi gør!

Hvad nu hvis det er sådan, at der sådan set godt kan dyrkes æg på mig men det kun er en brøkdel af dem der kan befrugtes (kan man så skifte til noget andet medicin egentlig? Jeg har fået den samme medicin gennem stort set hele forløbet, men hvis nu der var sådan en quickfix, så havde man vel prøvet det tidligere) Hvad nu, hvis der er et par sørgelige æg som godt nok kan befrugtes men aldrig gider hænge fast oppe i livmoderen?

Min veninde spurgte godt da jeg havde fået mens (tror jeg det var. Måske var det en anden gang hun spurgte), om vi havde haft den der følelse af Hvad nu hvis det aldrig kan lade sig gøre? Det havde vi ikke på det tidspunkt, men den kom altså i forgårs.

Det går heldigvis bedre nu. Nu tænker jeg at ja, det kan da godt være det aldrig går, uanset hvad vi gør. Men lad os da lige prøve et par gange mere, før vi begynder at drage den slags konklusioner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar