tirsdag den 19. februar 2013

Slikstop

Min vægt er tilbage på det jeg startede på, da jeg startede bloggen her. Øv! Jeg har i et stykke tid tænkt, at det kunne være pga medicinen jeg tog for fertilitetsbehandling der gjorde det svær at tabe mig. Det var det muligvis også, men det er altså også svært at tabe mig når jeg ikke tager medicinen.

I sidste weekend var jeg ude for at shoppe lidt tøj (selvom jeg på det tidspunkt ikke vidste, om jeg var gravid og derfor i princippet ikke vidste, hvilken krop jeg skulle shoppe til) men kunne ikke rigtig passe min normale størrelse i mit yndlingsmærke. Det er virkelig nederen. Oven i købet blev jeg ved med at se mig selv som damen fra Fakta. Jeg er ret sikker på, at jeg ikke ser helt sådan ud, men selv hvis jeg kun er halvvejs i hendes retning er det ikke særlig fedt.

Mit primære problem er, at jeg spiser for meget slik og kager og bevæger mig for lidt. For stort indtag af kalorier i forhold til mit forbrug. De fleste dage går det faktisk fint løbet af dagen (bortset fra når der er slik på arbejdet om eftermiddagen - det kan godt være en udfordring), men hvis jeg kommer sent hjem fra arbejdet, kan det være svært at skulle spise sundt. Det er dog en udfordring der kan håndteres. Det gør jeg ved som regel at have lavet noget på forhånd, så den sunde aftensmad er rimelig let og handy.

Der hvor det går galt er efter aftensmaden når vi skal have det hyggeligt og slappe af. For hvordan maksimerer man lige hygge og at have det rart? Ved at tilføre is, slik eller kager naturligvis.

Men jeg bliver faktisk ked af det hver morgen når jeg ser min vægt veje 4-5 kg mere end jeg har lyst til, og når sliktrangen kommer over mig burde jeg - synes jeg - kunne forklare mig selv, at den utroligt kortvarige glæde der er i at spise [indsæt selv slik, is eller kagevariant] er INTET sammenlignet med hvor trist det er, når vægten håner en om morgenen.

Så nu forsøger jeg mig for titusende gang med et slikstop. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar